Choose your language

img img img

Home > Voeringstof

VOERINGSTOF

Voeringstof is veel meer!

Voor het gebruik van voeringstof is van belang welke grondstoffen worden gebruikt, de kwaliteit van de vezels, de dikte van het garen, de dichtheid van de (voering)stof, de kwaliteit van de verfstof en de finish.

Deze factoren bepalen uiteindelijk de kwaliteit van de voeringstof. Denk daarbij aan:

  • De sterkte
  • Draagcomfort
  • Slijtvastheid
  • Soepelheid
  • Kleurechtheid, etc.

Wij kunnen u adviseren welke voeringstof het meest geschikt is, zodat de voeringstof een echte verrijking van uw product is.

Wij leveren alle voeringstoffen: gebreid en geweven, acetaat, polyester, viscose, katoen en mengingen in taft, satijn, twill, jacquards en bedrukt. Onze producten worden vervaardigd in Tsjechië, Litouwen en Portugal en opgeslagen in onze magazijnen in Tsjechië en Engeland.

Vanuit ons magazijn in Weesp, waar we veel op voorraad hebben, bedienen wij de Nederlandse markt in volle rollen, of, indien gewenst, in afgemeten en gedoubleerde plankjes van ca. 25 meter. Vanuit onze magazijnen in Tsjechië en Engeland bedienen we de Europese markt en liggen daar de grote voorraden. Onze voorraad wordt wekelijks aangevuld vanuit Tsjechië. Rechtstreekse zendingen/leveringen vanuit Tsjechië naar vrijwel alle locaties ter wereld zijn mogelijk. Neem voor de tarieven contact met ons op.

img

© Copyright 2011 Dutch Quilting & Textiles

Gouwzeestraat 13
1382 KD Weesp
Nederland
Tel: +31 (0)294 419 896
Fax: +31 (0)294 419 858
E-mail: info@dqc.nl