Choose your language

img img img

Home > Bedrijfsprofiel

BEDRIJFSPROFIEL

Welkom op de website van Dutch Quilting & Textiles.

Sinds 1996 is Dutch Quilting & Textiles actief in de voeringstoffenbranche en doorstikken (steppen), zowel nationaal als internationaal.

Dutch Quilting & Textiles is voortgekomen uit een samenvoeging van Phiatex, Perfecto en Anmotex en kent een lange geschiedenis. Een schat aan ervaring is overgebleven en meegenomen naar Dutch Quilting & Textiles.

Wij zijn groothandel en agent in voeringstoffen, producent van doorgestikte gewatteerde loon,- en voeringstoffen (stepwerk) en groothandel in fournituren en wattenvliezen.

Onze klantenkring bestaat uit kleine en grote ondernemingen in binnen,- en buitenland die zich bezighouden met onze producten en de toepassing(en) daarvan.

Dagelijks is ons team van gemotiveerde medewerkers in de weer om onze relaties tevreden te stellen en te houden. Daarbij zijn onze snelle leveringen uitstekend en is onze service ongeëvenaard. Wij leveren nationaal en internationaal en wij staan graag klaar om u van goede informatie te voorzien.

Onze filosofie is kwalitatief goede producten te leveren tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Openingstijden:

Dutch Quilting & Textiles is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00-17.00 uur. De showroom, het magazijn en de fabriek zijn gevestigd in de Gouwzeestraat 13, te Weesp.

img

© Copyright 2011 Dutch Quilting & Textiles

Gouwzeestraat 13
1382 KD Weesp
Nederland
Tel: +31 (0)294 419 896
Fax: +31 (0)294 419 858
E-mail: info@dqc.nl